Info & hjelp

Om våre onlinetjenester

Spar tid og kontakt oss når det passer deg. Fra disse nettsidene kan du benytte deg av følgende onlinetjenester:

* Bestille time til konsultasjon

* Fornye resepter på faste medisiner som du tidligere har fått av oss

Brukeropprettelse:

Trykk på “Selvbetjening” i menyen til venstre, du kommer da til senterets ePortal.

Første gang du besøker ePortalen, skal du opprette deg som bruker. Bruker opprettelsen skjer ved at du trykker på “Oppprett meg sm bruker” under teksten til høyre for personnummerboksen.

Under brukeropprettelsesskjemaet skal du fylle ut noen opplysninger om deg selv, det er viktig at du fyller ut e-postfeltet med en gyldig e-postadresse og fyller inn mobilnummer, da vi kan bruke dette til å evt.  sende deg beskjeder.

Når du har fylt ut brukeropprettelsesskjemaet, og har trykket på “Opprett ny bruker”, mottar du en e-post fra noreply@besoklegen.no. E-posten sendes til den e-postadressen du la inn da du opprettet deg som bruker.

Trykk på aktiverings-linken i mailen – et nytt vindu vil nå åpne seg og her vil du kunne se at din bruker er vellykket aktivert.

Du kan nå logge inn på ePortalen med ditt brukernavn (fødselsnummer) samt ditt passord.

Når det er først gang du bruker e-Portalen, har du kun rettigheter til en begrenset del av portalen, du kan få ytterligere rettigheter ved å kontakte din lege, dersom legekontoret har tatt disse  i bruk. Man kan nå bestille time og fornye resepter (på faste medisiner som du har fått på legekontoret før) Du vil også kumme velge om du vil ha påminnelse om din time hos legekontoret.

Om det er noen som ikke mottar SMS etter at de har laget brukerprofil og prøver å logge seg inn, kan grunnen være at telefonen er sperret for såkalte Innholdstjenester. Ta kontakt med din teleoperatør og få de til å åpne opp for deg. Det er også endel som har telefon via jobben som er sperret for disse tjenestene.